VILLA MONTANJA

Een elegante Villa met een caribbisch tintje. Een eigen huurhuis dus, maar wel met de luxe van een 5 sterren resort. Een kleine greep uit hetgeen Villa Montanja u biedt :

Gezellig vakantie vieren en genieten van het echte Arubaanse leven. U verblijft in Montanja, dat is in region Noord, geliefd om de hotels en stranden op 4 minuten afstand, een wijk waar ook de Arubaan zelf graag woont. Zo anders dan Nederland of BelgiŽ, zo veel makkelijker en eenvoudiger om te genieten temidden van het Arubaanse leven, dat is wat wij hier ervaren en waar wij u graag deelgenoot van maken.

Wij bieden u een volledig ingerichte villa geschikt voor 1-7 personen te huur aan, in waar u alle luxe aantreft die u nodig heeft om uw vakantie in Aruba comfortabel door te brengen.
Sfeervol ruim ingerichte woon en eetkamer, volledig ingerichte goed geoutilleerde keuken met grote koelkast, vaatwasser, oven, gaskookplaat, 2 spoelbakken, koffiezet machine, waterkoker, magnetron en uiteraard alle potten, pannen, borden bestek etc.  Er is een extra toilet op beneden verdieping. De trap naar de bovenverdieping brengt u naar 3 ruime slaapkamers,  waaronder een master-bedroom met een eigen badkamer. Op de masterbedroom staat tevens een extra bed. Twee slaapkamers zijn voorzien van twee 1-persoonsbedden, welke op verzoek makkelijk ook aan elkaar te schuiven zijn tot king size formaat, een royaal twee persoonsbed dus. De slaapkamers zijn voorzien van split unit airconditioning. Er is een safe deposit box waar u uw waardevolle bezittingen in kunt opbergen, er zijn op de verdieping 2 badkamers en een toilet.

Een sfeervol luxe terras ligt direct voor uw deur. Er staat een grote cabana in de 2000m2 grote tuin en u  vindt nog een terras waar u heerlijk in de wind en uit de zon kunt zitten. Er zijn 6 ligbedden waar u  op kunt luieren of een goed boek kunt lezen of gewoon kunt genieten van onze tropische tuin aan de rand van een fantastisch zwembad. Een royale BBQ op gas is aanwezig. De papagaaitjes en de trupialen hebben wij gevraagd om iedere ochtend een optreden te verzorgen, kortom kunnen wij stellen dat Villa Montanja het juiste adres voor uw vakantie is en uiteraard ook voor uw kinderen.

Over het algemeen  komt u in de avond aan op Aruba. Wij zorgen ervoor dat u vanaf het vliegveld wordt opgehaald en wij brengen u naar uw villa, een veilig idee.

.....en dan vergeten we bijna te vermelden dat uw villa drie keer per week wordt schoongemaakt, de bedden opgemaakt, schone handdoeken, gebruik van strandlakens, een welkomst pakket met eerste boodschappen, etc etc! We stelden het al aan het begin: Villa Montanja, een Vijf sterren Villa!

               Villa Montanja,
genieten op Aruba..